Cauta pe net

căutare personalizată

miercuri, 8 ianuarie 2014

Diagnosticarea Karmei - S. N. Lazarev





Aveţi în faţă nu doar o simplă carte axată pe o temă de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei concepţii originale privind însuşirea legilor lumii spirituale care guvernează lumea materială, analiza posibilităţilor de acces în universul bioenergiei.

Scopul principal al cărţii este de a lărgi orizonturile cognitive asupra lumii înconjurătoare, de a descoperi şi studia mecanismele care o guvernează şi de a expune regulile de acces în bioenergie, întrucât autoperfecţionarea omului trebuie să înceapă prin conştientizarea lumii înconjurătoare, prin înţelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integrantă a structurii univesrului.

Lumea contemporană s-a îndepărtat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seamănă cu un vas în derivă, fără căpitan, cu motorul defect, cala plină de breşe şi echipajul învrăjbit. Unii dintre marinari îşi dau seama de situaţia tragică în care se află şi au început să lanseze apeluri pentru reconciliere şi pentru repararea navei. Marele necaz însă - şi despre acest lucru nu ştie nimeni - constă în faptul că vasu se îndreaptă spre recifuri şi că nici măcar punerea în funcţiune a maşinilor nu poate salva corabia şi echipajul, dacă nu va fi modificat cursul navei.

Niciun comentariu: